Smještaj

Smještaj u hotelu Balise Daruvar može biti u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Dio dvokrevetnih soba je s bračnim krevetom kao i dio trokrevetnih soba. Sobe su jedinstvenog domaćeg rustikalnog ugođaja. U svakoj sobi nalazi se telefon s izlaznom linijom za pozive, kompletno opremljena kupaonica (kada ili tuš) sa sanitarnim čvorom, nadalje televizor, centralno grijanje, a sve sobe su opremljene klimatizacijskim uređajem s funkcijom hlađenje/grijanje.

Hotel Balise** prima male kućne ljubimce koji dolaze sa svojim vlastitim ležajem i posudama te se za njih ne plaća naknada, a vlasnik pazi na ponašanje i urednost svojih kućnih ljubimaca.

Hotel Balise** je posebno naklonjen turistima na dva kotača - motoristima, bilo da ostaju u gradu ili su u tranzitu od udaljenih zemalja do hrvatske obale i obratno. Za njihove "ljubimce", uz prethodnu najavu, dopuštamo poseban parking u atriju hotela gdje su potpuno zaštićeni od vanjskih atmosferskih utjecaja.

Hotel Balise** nudi posebnu ponudu i za zimske sezonce - lovce. U sklopu hotela posluje turistička agencija Trotter-turist d.o.o. koja vrši kompletnu organizaciju programa lova u suradnji s lokalnim lovačkim udrugama.

Pogled u sobe 

Dvokrevetna soba Soba u aranžmanu za Novu Godinu Kupaonica
Dvokrevetna soba Soba u novogodišnjem aranžmanu Kupaonica