Restoran

Recepcija,restoran i bar hotela BaliseDo restorana s 30 sjedećih mjesta (s mogućnošću proširenja) dolazimo spuštanjem stepenicama na donji nivo. Osnovna usluga hotela, s gledišta prehrane, je  noćenje s doručkom, dok se usluge polupansiona (doručak + večera)  i punog pansiona (doručak + ručak + večera) mogu ugovoriti zasebno. Doručak je vrlo bogat, raznovrstan, kontinentalni, hladni ili topli prema ukusu i vašem jutarnjem raspoloženju. Posluživanje doručka je od 07:00h do 09:00h.

Ugovaranje usluga ručka i večere obavlja se prilikom rezervacije. Ručak se poslužuje u tri slijeda: juha, glavno jelo i desert. Večera se poslužuje u dva slijeda, a to je glavno jelo i desert. Za goste s posebnom prehranom (dijeta, vegani, vegetarijanci) dovoljno je prethodnom najavom, prilikom rezervacije ili prijavljivanja u hotel, naglasiti osoblju o kojoj vrsti posebne prehrane se radi kako bi se ponudili zdravi i ukusni obroci.

Gosti  restorana mogu uživati u mirnoj i domaćoj atmosferi stvorenoj za intimna druženja i manja okupljanja.

Bàr   nudi široki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, a posebno izdvajamo ponudu lokalnih pića kao što je pivo daruvarskog proizvođača te vino iz daruvarskih vinograda.