Recepcija

Recepcija i bar hotela Balise Daruvar HrvatskaRecepcija hotela Balise se nalazi na razirni -1, u predvorju prije restorana hotela. Osoblje se odlično služi stranim jezicima i to engleskim i češkim no ne izostaje ni glatko sporazumijevanje na njemačkom i talijanskom jeziku. Radno vrijeme recepcije je od 07:00h do 22:00h, a za dežurstvo u preostalom vremenu zadužen je noćni čuvar.

Ukoliko poželite napraviti rezervaciju, molimo da pošaljete pismeni zahtjev na fax 043 440 220 ili na mail rezervacije@hotel-balise.hr ili usmeno rezervirate na broj telefona 043 440 220 / mobitela 098 39 11 22 ili popunjavanjem kontakt obrasca na podstranici "Kontakt" sa slijedećim podacima:
Imena i prezimena gostiju, broj djece i godišta djece, broj i vrsta soba (jednokrevetna, dvokrevetna bračni ležaj, dvokrevetna razdvojeni ležajevi, trokrevetna), usluga koja se koristi (noćenje s doručkom je osnovna usluga, a ručak i večera se mogu posebno ugovoriti), datumi (dolaska i odlaska) te vaši kontaktni podaci (tel., fax, e-mail).

Slobodno se obratite na kontaktne brojeve za eventualne upite ili dodatna pojašnjenja.