O nama

Pročelje hotela Balise

Hotel Balise, Daruvar je mali obiteljski hotel s dvije zvjezdice, smješten u strogom centru grada Daruvara. Nudi smještaj u jednokrevetnim (1/1), dvokrevetnim (1/2) i trokrevetnim (1/3)  sobama uz usluge noćenja s doručkom. U svim sobama nalazi se potpuno opremljena kupaonica, televizor, telefon s direktnom vanjskom linijom, centralno grijanje kao i klimatizacijski uređaj s funkcijom hlađenje/grijanje. Ukupan kapacitet hotela je 8 soba odnosno 15 osnovnih ležajeva.

U suradnji s partnerskim smještajnim jedinicama, kapacitet smještaja dostiže 60 osnovnih kreveta.

Hotel Balise ima vlastiti restoran/bar s 30 sjedećih mjesta, privatnu vanjsku terasu s 20 sjedećih mjesta  te vlastito ograđeno parkiralište. 

U neposrednoj blizini nalaze se banke, mjenjačnica, ljekarna, knjižara, pučka knjižnica i čitaonica, pošta, cvjećarnica, foto-studio, slastičarnica, turistički informativni centar - prodaja suvenira, razne prodavaonice odjeće i obuće te tržnica i supermarket za sve vaše dodatne potrebe.

Ukoliko su vam čari kontinentalnog turizma i odmora u prirodi privlačnije od ljetne morske gužve, grad Daruvar i hotel Balise** su pravi izbor za Vas.

Kako do nas?