Zdravstveni turizam

Spa i welness ulje za masazuZdravstveni turizam - Spa i wellness tretmani, kozmetički tretmani, masaže, hidromasaže, saune, bazeni s termalnom vodom...
U Daruvaru se nalazi bolnički kompleks specijaliziran za liječenje ženske neplodnosti (primarna i sekundarna sterilnost) kao i dvije klinike za estetsku kirurgiju. Topla do vruća voda (33 to 47 °C) se također koristi u postoperativnoj rehabilitaciji, upalnim tretmanima, reumatizmu, ozljedi kostiju, kukova, glave i kralježnice te u tretmanima za poboljšanje motorike.
Poliklinika "Dr. Maletić" je suvremeno opremljena poliklinika koja vrši zahvate s područja estetske kirurgije i urologije, a udaljena je svega nekoliko metara pješice od hotela Balise**.

U Poliklinici "Arcadia" možete obaviti stručne preglede, konzultacije, liječenje, te njegu i sve druge oblike medicinske pomoći na području plastične i estetske kirurgije te ginekologije. Poliklinika je locirana na rubu parka, a udaljena je par stotina metara od hotela Balise**

U gradu možete naći nekoliko salona za masažu, pedikera, manikera, frizera, sauna, solarija, suvremeni fitness studio, otvorene i zatvorene bazene s toplom termalnom vodom te ostale zdravstvene i kozmetičke tretmane.

Hotel Balise** se nalazi u samom središtu grada i u mogućnosti je ponuditi smještaj za svaku osobu koja traži zdravstvene i kozmetičke programe odnosno složiti ponudu za svaki vaš upit željenih pojedinačnih usluga kao i paketa usluga.

Hotel Balise** nudi svoje usluge rezerviranja termina spa i welness programa (saune, masaže, kupanje u termalnoj vodi, kozmetički tretmani...).